Reykjavik

Reykjavik

Sinds de Snowden-leaks in 2013 heeft de web gemeenschap begrepen dat de privacy moet worden beveiligd en hersteld. De website waarop u zich bevindt wordt gehost op een server in IJsland waar de invloed van de Amerikaanse NSA en zijn Europese adepten in veel mindere mate een rol spelen.

WhoisIJsland

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van Europese “open-source” software om eventuele manipulaties door derden vlugger op het spoor te komen en anomalieën tijdig te kunnen verwijderen. Amerika heeft ons vertrouwen verspeeld en het is nu aan ons om het recht op privacy zoveel mogelijk te vrijwaren. Het verkeer van en naar de server wordt beveiligd met SSL tunneling. Zodat het niet mogelijk is dat simpelweg uit te lezen. Voor wie dat niet genoeg is en wenst ook volledig anoniem onze website te kunnen bezoeken raden wij aan Tor als browser te gebruiken. Voor wie dit allemaal te veel moeite is. U kan de website ook nog bereiken via een klassieke http://kurtz.owncube.com/hetparadigma link, dit op eigen risico uiteraard. Onze warm aanbevolen beveiligde link is:

http://hetparadigma.eu

Via deze link kan u Tor downloaden en installeren.

https://www.torproject.org/

Bij eventuele problemen bij installatie of andere toestanden in verband met Tor mag u mij altijd contacteren op het volgende e-mail adres:

jo.marien@kurtz.owncube.com

voor advies. Regelmatig zal ik u in de toekomst berichten over wat er zoal reilt en zeilt ivm met cyber security en internet technologie in het algemeen.

 

Jo Mariën, webmaster