Eigen aangelegenheden; Eurykleia

Napels. Museum voor Oudheidkunde.

 

Eurykleia. 10 februari 2019.

Nu ik het trauma van Kniegate zo goed en zo kwaad als het ging achter me gelaten heb, vinden de collega’s van Het Paradigma dat ik maar weer eens de zware taak op me nemen moet om me namens iedereen hier bij onze lezers te verontschuldigen. Er is voortdurend een en ander niet pluis met onze website, er zijn weer/nog steeds technische problemen. Intussen is het zelfs zo erg dat wij geen van allen nog e-mails ontvangen – behalve misschien Coralie in Zwitserland, maar dat weten we dus niet, aangezien we ook háár mails hier niet kunnen openen en haar mobiel heeft ze uitgeschakeld. In ieder geval: wij verontschuldigen ons en doen wat we kunnen om het euvel de volgende dagen te verhelpen.

Blijft u ons welgezind, ondanks alles. Dank & groet.

Eurykleia.