LiteraLeaks (9). Knie-gate, vervolg.

j-k-photoart. https://www.instagram.com/j-k-photoart

 

DRINGEND!!!

Email Eurykleia aan Zoetesmeer.

Het moet aan mij liggen, dat ik op professoren van de katholieke universiteit van N.N. een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefen. Alsjeblieft Zoetesmeer, wil je mijn adres niet meer doorgeven aan collega’s! Ik heb intussen al negen mails gekregen van je psychiater, professor Schimmelspoor, ten dele met zware annexen. Je zou hem gevraagd hebben een psychiatrisch rapport op te stellen in verband met het knieschandaal, dat steeds verder uitdijt.

Hij schrijft dat ik je in een diepe depressie heb gestort, dat ik je psychisch ondermijn. Ik kan niet ontkennen, waarde prof. Zoetesmeer, dat ik bepaalde elementen uit je biografie gebruikt heb in mijn kerstverhaal.   http://hetparadigma.eu/2017/12/24/kerstverhaal-van-eurykleia/

Maar ik heb het totaal onherkenbaar gemaakt, ook al heb ik je voornaam Jos behouden. Denk je soms dat iedereen meteen aan jou denkt als hij de naam Jos nog maar hoort of leest? Ook heb ik je morele columns ‘gezwets’ genoemd. Sorry, dat had ik niet mogen doen. Maar jij hebt mijn hele poëziealbum met moraaltheologische beschouwingen volgeschreven. Nogmaals sorry, maar dat heeft mij, nou ja, mijn reactie was overdreven.

Schimmelspoor wil hebben dat ik je wetenschappelijk werk belemmer en je navorsing onmogelijk maak. Ik heb NIETS in die richting ooit beoogd of er, volgens mij, aanleiding toe gegeven. Volgens mij wil Schimmelspoor er alleen de aandacht van afleiden dat je je hand op mijn knie hebt gelegd! In ieder geval moet je hem bij de eerstvolgende consultatie vragen dat hij ophoudt rapporten te sturen waarin hij je innerlijk leven verklaart. Ik heb al genoeg aan mijn hoofd met je andere vriend, prof. Daas, die een tekstvervalser is. Naast andere eigenschappen die hier niet ter sprake moeten komen.

 

 

Email van Eurykleia Coloratuur aan Prof. Dr. Hugo Daas.

 

Waarde Daas.