Oma’s coming-out.

November 2017

Eurykleia Coloratuur

 

Wij verontschuldigen ons voor de moeilijkheden, in het begin, bij het kopen van ‘Alle lust wil eeuwigheid’. Maar nu is alles in orde: wie een mail – gewoon met de vermelding ‘boek’ of ‘Alle lust’ – stuurt naar oma.eurykleia@kurtz.owncube.com krijgt automatisch een antwoordbulletin waarop adres kan worden ingevuld en de (inmiddels) 2,9 milli-BitCoins kunnen worden overgemaakt. Er is ook een persoonlijk schrijven aan haar of hem bij, van mijnentwege, de (nog jonge) oma van Coralie, waarrond reeds deining ontstond. Rond dit schrijven, bedoel ik. Mijn verklaring dat ik één keer per week naar de post ga voor de verzending van de gekochte exemplaren voor zover de problemen met mijn fietsketting dat niet onmogelijk maken, vonden sommige klanten een voorwendsel! Die ketting dus. Hierbij nu een foto met het bewijs!

 

 

http://hetparadigma.eu/2017/11/01/alle-lust-wil-eeuwigheid/

De mislukking van mijn afspraak met professor Daas in Maastricht na de demonstratie tegen de Tartufistaanse kerncentrales kwam ook al door die kapotte fiets, maar dat hoort hier niet thuis. (En zonder die ketting had de moraaltheoloog professor Zoetesmeer, die ik zo heb leren kennen – en die ik intussen moreel advies gevraagd heb in verband met het boek van Lucas -, me nooit kunnen inhalen op de lange rechte weg door de Hoge Venen.)

Coralie en Lucas zijn er niet

Dat ik af en toe een verkeerde knop indruk ontken ik niet. Maar: ik heb die leaks in het verleden niet gewild. Het gevoel door die paar uitgelekte bijdragen op de Paradigma- website prominent te zijn geworden heeft me gesterkt, dat een politieke tribune van mijn hand een heilzame invloed zou kunnen hebben. Ook professor Zoetesmeer droomt van een column op Het Paradigma, voor een meer moreel karakter en nu en dan een verwijzing naar het hogere.

Toegegeven, ik heb Melissa Baghijn gemarteld, de agente van de CIA en Opus Dei. Dat is de reden waarom Lucas – woest! – vertrokken is. Ik heb hem erop gewezen dat de CIA zelf foltert tegen de sterren op – met medeplichtigheid van de Europeanen vanzelfsprekend en figuren als Merkel en…

Maar ik zit hier nu alleen, terwijl de Zwitserse post van Coralie ook niet bezet is.

Voor ze terug zijn moet mijn politieke tribune er staan. Als Coralie en Lucas eerst maar het resultaat zien, zullen ze zo opgetogen zijn dat mijn tribune een vaste waarde wordt op de webstek.

(wordt vervolgd)