Alle lust wil eeuwigheid

IJzeren boycot: Wij staan NIET op de boekenbeurs!

 

 

Alle lust wil eeuwigheid bevat zeven – sommige daarvan nooit eerder gepubliceerde – novellen van Lucas Mariën. De bundel wordt voorafgegaan door het veelbesproken Traktaat van het alsof, een essay van 90 pagina’s waarin niet alleen de vraag wordt gesteld naar de afwezigheid van literatuur in het gebied dat het centrum van Europa uitmaakt, naar de onderdrukking van dit deel van de Nederlandse literatuur, maar ook naar het in rook opgaan van de door Walschap en Van Ostaijen ingeleide revolutie. De traditionele katholieke onderdrukking wordt de voorbije decennia aangevuld door die van links. Wat u gedeeltelijk al op de website hebt kunnen lezen  therapieresistent  wordt aangevuld en verdiept in het Traktaat. Waarom is de literatuur even corrupt als de justitie? Waarom is er geen discours op academisch niveau over literatuur? En over de post-literatuur en haar tegengif: de ecologische klassiek.

 

Universaliteit! In het vooruitzicht van de eindejaarsfeesten: Alle lust wil eeuwigheid kunt u niet alleen uw geliefden schenken, het kan eventueel ook fungeren als cadeau voor vijanden!

Het boek bevat 272 pagina’s.

Als u een exemplaar wilt verwerven (prijs 16€, verzending inbegrepen), laat het dan weten aan:

oma.eurykleia@kurtz.owncube.com

[gourl-product id=”1″]

 

Nieuwe projecten van de Paradigma-uitgaven:

– Pieter Frans van Kerckhoven: De Vlaamse Beweging. Een woord aan het publiek en aan de Vlaamse schrijvers. Een opstel van 1847.

– Lucas Mariën: Schadow. Roman.

 

Verwacht vanaf begin 2018.