Wachtwoorden & registratie

augustus 2016. CC.

 

 

Het Paradigma

platform voor niet-ingebedde literatuur

 

Sommige mensen hebben moeilijkheden gehad bij het registreren en het verkrijgen van wachtwoorden. Wij verontschuldigen ons hiervoor. We beheersen de techniek nog onvoldoende en alles is bovendien nog ingewikkelder geworden, met meerdere wachtwoorden etc. Lucas Mariën piekert over bepaalde vormen van geheimhouding in de literatuur en over verschillende gradaties in die geheimhouding – hierover kunt u meer vernemen in zijn bijdragen van september.

Bij mij is het veel simpeler: ik wil voor sommige onderdelen van mijn boek over Henry Koehn een zekere exclusiviteit bewaren, zodat er later nog nieuwe dingen te beleven vallen voor de kopers van dat boek. Bij gelegenheid kan ik zo ook wel eens iets te berde brengen dat ik nog verder wil uitzoeken. In ieder geval: voor registratie én wachtwoorden is er voortaan nog maar één adres:

coralie.coloratuur@hetparadigma.eu

Om geregistreerd te worden geeft u op dit moment gewoon uw mailadres en een gebruikersnaam op. Wij garanderen vanzelfsprekend dat uw gegevens nergens voor gebruikt zullen worden, of doorgegeven – ze zullen de redactie nooit verlaten!

Voor wachtwoorden… Vergeet u alstublieft niet te vermelden voor wélke bijdrage u een wachtwoord wilt, ze zijn niet voor alle artikels hetzelfde. Dus: nog maar één adres:

coralie.coloratuur@hetparadigma.eu

Miss EK houdt zich aanbevolen.

Bella ciao,

Coralie.